Leier Tetőcserép áruház linkek:

 

Bemutatkozás


 

Tisztelt építkezok, felújítók!

Életünk során minden egyes vásárlás döntés elé állít minket.
Melyik márkában bízzunk?
Mennyi pénzt szánjunk rá?
A minoséget vagy az árat vegyük inkább figyelembe?
Sok-sok szempont, amelyek alapján végül választunk. Egy mosópor vagy egy joghurt esetén nincs túlzott jelentosége a dolognak, hiszen amennyiben nem voltunk elégedettek velük, legközelebb másikat veszünk. Egy építkezéshez vagy felújításhoz vásárolt termék azonban hosszú évekre szóló döntés! Építoanyagot kizárólag megfontoltan, szakértok tanácsadása mellett érdemes vásárolni. Ehhez a döntéshez ad meg minden segítséget Magyarország legnagyobb építoanyag kereskedelmi hálózata: az újHÁZ Centrum.

Miért érdemes az újHÁZ Centrum mellett döntenie?
A válasz egyetlen szó: bizalom.
Bízzon egy olyan vállalatban, amely több mint másfél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik!
Bízzon több mint 80 telephelyünkben, amelyeknek mindegyike magyar tulajdonban van, és amelyekben segítokész, nagy szakértelemmel rendelkezo kollégák segítik döntésében!
Bízzon átfogó kínálatunkban, az ismert gyártók minoségi termékeiben, valamint kedvezo árainkban és folyamatos akcióinkban!
És nem utolsó sorban bízzon egy olyan építoanyag kereskedelmi hálózatban, amelyet egy független szakemberekbol álló zsuri az elmúlt három évben a MagyarBrands és a Business Superbrands díjakkal tüntetett ki.

Mi pedig abban bízunk, hogy hamarosan Önt is valamelyik telephelyünkön köszönthetjük, és közösen megtaláljuk az ideális megoldást, akár építkezés, akár felújítás elott áll. Addig is érdemes átlapoznia legfrissebb katalógusunkat, amely bepillantást nyújt aktuális ajánlatunkba.

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Tisztelettel,
az újHÁZ Centrum csapata

 

bonus