Porfix termékek


Porfix 5 cm

 

 

d

Porfix 7,5 cm

 

 

d

Porfix 10 cm

 

 

d

A PORFIX PLUS (P2 - 420) IDOMTÉGLA

A PORFIX - pórobetón, a.s. részvénytársaság - komplex építési rendszerében újdonságnak számító - tökéletesített hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező idomtéglával, a PORFIX Plus-szal jelenik meg a piacon. Az új idomtégla nagyobb arányú légpórust tartalmaz, ami kiváló termikus ellenállási értéket biztosít.

d

A PORFIX IDOMTÉGLA P2 – 480

Az PORFIX P2 - 480 idomtégla nútféderes - megfogóhornyos és sima kialakításban készűl. Főleg a belső teherhordó válaszfalak falazására alkalmas. Szélső szerkezetek falazására az új, kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező PORFIX  Plus idomtégla használatát ajánljuk.

d

A PORFIX P4 – 580 IDOMTÉGLA

A PORFIX új, P4-580 szilárdsági–térfogati osztályba tartozó idomtéglát fejlesztett ki. Az idomtéglák nútféderes megfogóhornyos és sima kivitelezésben készülnek. A földszint falazásánál való felhasználásuknál a PORFIX felhasználható akár a négy emeletmagasságig való épületek felépítéséhez is. Az új idomtégláknak még jobb hang-és hőszigetelő tulajdonságai vannak, amelyek alkalmassá teszik a belső teherhordó falak és lakóegységek közti válaszfalak falazására.

d

PORFIX U-SZELVÉNYEK

Ez az építési elem a bennmaradó zsaluzat elvét használja ki és alkalmas teherhordó áthidalások elkészítésére vagy az építmény koszorújának merevítésére. Összefüggő hőszigetelő rendszer kialakítását biztosítja és a kritikus helyeken a minimumra csökkenti a hőhidakat.

d

PORFIX HORDOZÓ ÁTHIDALÁSOK

A PORFIX hordozó-áthidalások egy további lépés ahhoz, hogy egyszerűen és gyorsan építhessen. Sejtbetonból, acélbetétből és betonöntetből készül (C20/25). Az áthidalások az építkezésen való kezelés megkönnyítése végett kezelőszemekkel vannak ellátva, ami lehetővé teszi az emelőszerkezet igénybevételét. A hordozó-áthidalásokat szerkezeti szempontból az alábbi táblázatban feltűntetett egyes típusokból lehet a falazat igényelt szélességében kirakni.

d

PORFIX ÖNHORDOZÓ ÁTHIDALÁSOK

A PORFIX önhordó áthidalásokat a nem teherhordó közfal nyílásainak áthidalására fogja felhasználni. Sejtbetonból, PORFIX vékonyrétegű ragasztóból, acélmerevítőből és betonöntetből készülnek (minimum C15/20).

A PORFIX áthidalások különböző szélességű közfalakra kombinálhatók, miközben ezek minimális fektetése 100 mm - a 100 mm és 125 mm szélességű falazat mellett, vagy 150 mm - a 150 mm szélességű falazat mellett. Az áthidalások beépítése és felhasználása a betonöntet és az összekötő habarcs megkeményedése után lehetséges.

d

PORFIX MENNYEZETRENDSZER

PORFIX födémrendszer tartóból áll, mely egy hegesztett rekeszfalú betonsarokba rögzített merevítőből és sejtbeton betétbol áll.

Lehetővé teszi a helyiség hét métert is meghaladó átmérőjének az elérését. A tartónak sejtbeton az alulnézete. A szerkezeti megoldás használátának az előnye, hogy a szélsőés a mennyezeti vakolat alatt is ugyanaz az anyag „dolgozik". A betétek és a tartók is egyformán elnyelik a nedvességet és biztosítják a mennyezet és a falak egyforma külsejét. A födémszerkezet elemeinek elhelyezési rajzát ingyen dolgozzuk ki Önnek.

d

RAGASZTÓSZER

A PORFIX anyaggal való munkára hasonló márkájú ragasztót. Az építkezéskor tartsa be az ajánlott munkafolyamatot.

 

d

Miért a PORFIX?

Az épitőanyag kiválasztásánál fontos kritérium a stabil (tartós) minőség. Hatással van az építkezés gyorsaságára, valamint az épület használat közbeni tulajdonságaira is.
EU szabványokkal való egyezés

A PORFIX - pórobetón, a. s. társaság az EU szabványaival összhangban gyártja termékeit, amelyek 2005. augusztus 1-től a CE jelzést viselik. Tudjuk, hogy az ügyfelek bizalma megőrzésének egyedüli módja a termelés és a szolgáltatások magas minősége.
A PORFIX ezért is vezette be a minőség, környezetvédelem és munkabiztonság menedzselésének integrált rendszerét.
Személyzetünk képesitése az illetékes akkreditált szervezet által van tanúsítva.
Az ISO 9001:2009, ISO 14001:2005 és 18001:2009 tanúsítványok igazolják az általunk választott út helyességét és bizonyítják a fejlődés, a termelés és a PORFIX márkájú termékek partnereink és ügyfeleink részére történő értékesítésének minőségnövelése érdekében kifejtett igyekezetünket.

porfix, termékek, termék, ragasztószer, előfalazó, porfix mennyezetrendszer, porfix önhordozó áthidalások, porfix hordozó áthidalások, 5 cm, 7,5 cm, 10 cm, porfix-u szelvények, porfix válaszfaltégla, porfix idomtégla, porfix plus idomtégla, ár, árak, leírás, kereskedés, bolt, akció, keszthely, zala megye