A PORFIX P4 – 580 Idomtégla


A PORFIX új, P4-580 szilárdságitérfogati osztályba tartozó idomtéglát fejlesztett ki. Az idomtéglák nútféderes megfogóhornyos és sima kivitelezésben készülnek. A földszint falazásánál való felhasználásuknál a PORFIX felhasználható akár a négy emeletmagasságig való épületek felépítéséhez is.

Az új idomtégláknak még jobb hang-és hőszigetelő tulajdonságai vannak, amelyek alkalmassá teszik a belső teherhordó falak és lakóegységek közti válaszfalak falazására.

d

<<< Vissza a Porfix termékekhez <<<


A PORFIX P4 - 580 anyagok és falazatok alapveto paraméterei
Pórusbeton (sejtbeton) osztály P4 - 580 -
A nyomószilárdság középértéke 4,0 N / mm 2
Bruttó térfogatsúly 580 kg / m3
Hővezetési együttható ? (száraz tömeg) 0,122 W / (m.K)
Diffúziós ellenállási tényezo 5 -
Kötéskohézió jellemző kezdeti hajlító húzószilárdság 0,3 N / mm 2
A falazat jellemző nyomószilárdsága f k 2,25 N / mm 2
Rugalmassági együttható (modulus) 1 625  MPaMiért a PORFIX?

Az épitőanyag kiválasztásánál fontos kritérium a stabil (tartós) minőség. Hatással van az építkezés gyorsaságára, valamint az épület használat közbeni tulajdonságaira is.
EU szabványokkal való egyezés

A PORFIX - pórobetón, a. s. társaság az EU szabványaival összhangban gyártja termékeit, amelyek 2005. augusztus 1-től a CE jelzést viselik. Tudjuk, hogy az ügyfelek bizalma megőrzésének egyedüli módja a termelés és a szolgáltatások magas minősége.
A PORFIX ezért is vezette be a minőség, környezetvédelem és munkabiztonság menedzselésének integrált rendszerét.
Személyzetünk képesitése az illetékes akkreditált szervezet által van tanúsítva.
Az ISO 9001:2009, ISO 14001:2005 és 18001:2009 tanúsítványok igazolják az általunk választott út helyességét és bizonyítják a fejlődés, a termelés és a PORFIX márkájú termékek partnereink és ügyfeleink részére történő értékesítésének minőségnövelése érdekében kifejtett igyekezetünket.

 

 

 

 

 

 

 

porfix, termékek, termék, idomtégla, porfix p4, porfix p4 - 580, tégla, ár, árak, leírás, kereskedés, bolt, akció, keszthely, zala megye