PORFIX Önhordozó áthidalások


A PORFIX önhordó áthidalásokat a nem teherhordó közfal nyílásainak áthidalására fogja felhasználni. Sejtbetonból, PORFIX vékonyrétegu ragasztóból, acélmerevítőből és betonöntetből készülnek (minimum C15/20).

A PORFIX áthidalások különbözo szélességű közfalakra kombinálhatók, miközben ezek minimális fektetése 100 mm - a 100 mm és 125 mm szélességű falazat mellett, vagy 150 mm - a 150 mm szélességu falazat mellett. Az áthidalások beépítése és felhasználása a betonöntet és az összekötő habarcs megkeményedése után lehetséges.

d

<<< Vissza a Porfix termékekhez <<<

Miért a PORFIX?

Az épitőanyag kiválasztásánál fontos kritérium a stabil (tartós) minőség. Hatással van az építkezés gyorsaságára, valamint az épület használat közbeni tulajdonságaira is.
EU szabványokkal való egyezés

A PORFIX - pórobetón, a. s. társaság az EU szabványaival összhangban gyártja termékeit, amelyek 2005. augusztus 1-től a CE jelzést viselik. Tudjuk, hogy az ügyfelek bizalma megőrzésének egyedüli módja a termelés és a szolgáltatások magas minősége.
A PORFIX ezért is vezette be a minőség, környezetvédelem és munkabiztonság menedzselésének integrált rendszerét.
Személyzetünk képesitése az illetékes akkreditált szervezet által van tanúsítva.
Az ISO 9001:2009, ISO 14001:2005 és 18001:2009 tanúsítványok igazolják az általunk választott út helyességét és bizonyítják a fejlődés, a termelés és a PORFIX márkájú termékek partnereink és ügyfeleink részére történő értékesítésének minőségnövelése érdekében kifejtett igyekezetünket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

porfix, termékek, termék, önhordozó áthidalók, önhordozó, porfix, áthidalók, ár, árak, leírás, kereskedés, bolt, akció, keszthely, zala megye