PORFIX Mennyezetrendszer


 

 

 

PORFIX födémrendszer tartóból áll, mely egy hegesztett rekeszfalú betonsarokba rögzített merevítőből és sejtbeton betétből áll.

Lehetővé teszi a helyiség hét métert is meghaladó átmérőjének az elérését. A tartónak sejtbeton az alulnézete. A szerkezeti megoldás használátának az előnye, hogy a szélsőés a mennyezeti vakolat alatt is ugyanaz az anyag „dolgozik". A betétek és a tartók is egyformán elnyelik a nedvességet és biztosítják a mennyezet és a falak egyforma külsejét. A födémszerkezet elemeinek elhelyezési rajzát ingyen dolgozzuk ki Önnek.
A támasztórendszert még a födémtartók lefektetése előtt szükséges kiépíteni. A támaszokat úgy kell felépíteni, hogy elérjük a tartók közepeinek túlemelését - éspedig a tartó fesztávjának az 1/300-ával. Az alátámasztásokat 1,6 m legnagyobb távolságban kell elhelyezni. A támaszokat megfagyott talajra sohasem szabad felépíteni.

d

<<< Vissza a Porfix termékekhez <<<

Miért a PORFIX?

Az épitőanyag kiválasztásánál fontos kritérium a stabil (tartós) minőség. Hatással van az építkezés gyorsaságára, valamint az épület használat közbeni tulajdonságaira is.
EU szabványokkal való egyezés

A PORFIX - pórobetón, a. s. társaság az EU szabványaival összhangban gyártja termékeit, amelyek 2005. augusztus 1-től a CE jelzést viselik. Tudjuk, hogy az ügyfelek bizalma megőrzésének egyedüli módja a termelés és a szolgáltatások magas minősége.
A PORFIX ezért is vezette be a minőség, környezetvédelem és munkabiztonság menedzselésének integrált rendszerét.
Személyzetünk képesitése az illetékes akkreditált szervezet által van tanúsítva.
Az ISO 9001:2009, ISO 14001:2005 és 18001:2009 tanúsítványok igazolják az általunk választott út helyességét és bizonyítják a fejlődés, a termelés és a PORFIX márkájú termékek partnereink és ügyfeleink részére történő értékesítésének minőségnövelése érdekében kifejtett igyekezetünket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

porfix, termékek, termék, mennyezetrendszer, porfix mennyezetrendszer, ár, árak, leírás, kereskedés, bolt, akció, keszthely, zala megye