A PORFIX Idomtégla


Az PORFIX P2 - 480 idomtégla nútféderes - megfogóhornyos és sima kialakításban készűl. Főleg a belső teherhordó válaszfalak falazására alkalmas. Szélső szerkezetek falazására az új, kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező  PORFIX  Plus  idomtégla használatát ajánljuk.

d

<<< Vissza a Porfix termékekhez <<<

A PORFIX P2 - 480 anyagok és falazatok alapvető paraméterei:
Pórusbeton (sejtbeton) osztály P2 - 480 -
A nyomószilárdság középértéke 2,0 N / mm 2
 Bruttó térfogatsúly 480 kg / m3
 Hovezetési együttható ? (száraz tömeg) 0,098 W / (m.K)
Diffúziós ellenállási tényezo 5 / 10 -
 Kötéskohézió jellemzo kezdeti hajlító húzószilárdság 0,3 N / mm 2


Miért a PORFIX?

Az épitőanyag kiválasztásánál fontos kritérium a stabil (tartós) minőség. Hatással van az építkezés gyorsaságára, valamint az épület használat közbeni tulajdonságaira is.
EU szabványokkal való egyezés

A PORFIX - pórobetón, a. s. társaság az EU szabványaival összhangban gyártja termékeit, amelyek 2005. augusztus 1-től a CE jelzést viselik. Tudjuk, hogy az ügyfelek bizalma megőrzésének egyedüli módja a termelés és a szolgáltatások magas minősége.
A PORFIX ezért is vezette be a minőség, környezetvédelem és munkabiztonság menedzselésének integrált rendszerét.
Személyzetünk képesitése az illetékes akkreditált szervezet által van tanúsítva.
Az ISO 9001:2009, ISO 14001:2005 és 18001:2009 tanúsítványok igazolják az általunk választott út helyességét és bizonyítják a fejlődés, a termelés és a PORFIX márkájú termékek partnereink és ügyfeleink részére történő értékesítésének minőségnövelése érdekében kifejtett igyekezetünket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

porfix, termékek, termék, idomtégla, porfix p2, porfix p2 - 480, tégla, ár, árak, leírás, kereskedés, bolt, akció, keszthely, zala megye