PORFIX hordozó áthidalások


A PORFIX hordozó-áthidalások egy további lépés ahhoz, hogy egyszerűen és gyorsan építhessen. Sejtbetonból, acélbetétből és betonöntetből készül (C20/25). Az áthidalások az építkezésen való kezelés megkönnyítése végett kezelőszemekkel vannak ellátva, ami lehetővé teszi az emelőszerkezet igénybevételét. A hordozó-áthidalásokat szerkezeti szempontból az alábbi táblázatban feltűntetett egyes típusokból lehet a falazat igényelt szélességében

d

<<< Vissza a Porfix termékekhez <<<

Miért a PORFIX?

Az épitőanyag kiválasztásánál fontos kritérium a stabil (tartós) minőség. Hatással van az építkezés gyorsaságára, valamint az épület használat közbeni tulajdonságaira is.
EU szabványokkal való egyezés

A PORFIX - pórobetón, a. s. társaság az EU szabványaival összhangban gyártja termékeit, amelyek 2005. augusztus 1-től a CE jelzést viselik. Tudjuk, hogy az ügyfelek bizalma megőrzésének egyedüli módja a termelés és a szolgáltatások magas minősége.
A PORFIX ezért is vezette be a minőség, környezetvédelem és munkabiztonság menedzselésének integrált rendszerét.
Személyzetünk képesitése az illetékes akkreditált szervezet által van tanúsítva.
Az ISO 9001:2009, ISO 14001:2005 és 18001:2009 tanúsítványok igazolják az általunk választott út helyességét és bizonyítják a fejlődés, a termelés és a PORFIX márkájú termékek partnereink és ügyfeleink részére történő értékesítésének minőségnövelése érdekében kifejtett igyekezetünket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

porfix, termékek, termék, áthidalás, porfix hordozó áthidalások, porfix, hordozó, ár, árak, leírás, kereskedés, bolt, akció, keszthely, zala megye