Mapei vízszigetelő anyagok


Mapei DRAIN FRONT

TPE anyagú szögletes vízelvezető teraszokhoz és erkélyekhez.

Alkalmazás:
Minden kieszerelés 5 TPE vízelvezetőt tartalmaz erkélyekhez, 57 x 48 mm keresztmetszettel 347 mm hosszban. A vízelvezetők réz és elefántcsont színben kaphatók.

Mapei MAPEBAND

 

 

Lúgálló gumírozott szövet cementkötésu és kenheto diszperziós vízszigetelo rendszerek hajlaterosítésére.

Alkalmazási terület: 
Mapelastic-kal vagy Mapelastic Smarttal kezelendo teraszok, erkélyek, stb. mozgási hézagainak rugalmas vízszigetelése, illetve Mapegum WPS-sel, Mapelastic-kal, Mapelastic Smart-tal, Monolastic-kal vagy Monolastic Ultra-val kezelendo falés padlófelületek sarok- illetve fal- és padlócsatlakozások rugalmas vízszigetelése. Eloregyártott betonelemek közötti mozgási hézagok és csoáttörések szigetelése a Mapeband speciális elemei vel fürdoszobákban, zuhanyzókban, konyhákban. Megjegyzés: a Mapeband szalagokat Adesilex T Super-rel, vagy Adesilex LP-vel csatlakoztassa.

Mapei MAPEBAND PE 120

PVC szalag kenheto diszperziós vízszigetelo rendszerekhez.

Alkalmazási terület: 
Mapegum WPS-sel kezelendo vízszigetelésekhez sarkok és mozgási hézagok rugalmas vízszigetelo lezárására. Megjegyzés: a Mapeband PE 120 elemek közötti csatlakozásokat Mapegum WPSsel ragasszal.

Mapei MAPEGUM EPX / MAPEGUM EPX-T

 

 

Kétkomponensű epoxigyanta esztrichek és betonfödémek rugalmas és vegyszerálló vízszigetelésére kerámia-burkolat fektetése előtt.

Alkalmazási terület: 
Padlók saválló vízszigetelése kerámia burkolólapok fektetése előtt gyárakban, ipari konyhákban, vágóhidakon, stb., az aljzat védelmére vegyszerek romboló hatása ellen. Falfelületekhez Mapegum EPX-T-t hordjon fel. A Mapegum EPX-et és Mapegum EPX-T -t kettő rétegben hordja fel ecsettel, hengerrel vagy simítóval legalább 1 mm teljes vastagságban. A Mapegum EPX vagy Mapegum EPX-T hidegburkolásához használjon Kerapoxy-t, vagy hintse be a friss második rétegét homokkal és hordjon fel Granirapid-ot, Elastorapid-ot vagy Adesilex P4-et

Mapei MAPEGUM WPS

 

 

 

 

 

 

Gyorsszáradású, rugalmas, kenhető, beltéri vízszigetelő anyag.

Alkalmazási terület: 
Kenhető vízszigetelés víznyomásnak és állandó vízhatásnak nem kitett beltéri felületekre. A Mapegum WPS bármely felületen, például gipszkarton falak, gipszvagy cementkötésű vakolatok, pórusbeton, fa, meglévő kerámia burkolólapok, cementkötésű és anhidrid aljzatok, fa aljzatok, magnezit, melegen hengerelt aszfalt, stb. használható. Vízszigetelés fürdőszoba és zuhanyzó falakhoz és padlókhoz, kerámia burkolólapok és természetes kőlapok fektetése előtt; konyhák falainak, padlóinak és pultjainak vízszigetelése kerámia burkolólapok fektetése előtt. Megjegyzés: a Mapegum WPS-t az alábbi intézmények, mint nedves környezetben, burkolat alatt használható vízszigetelő anyagot minősítették: Säurefliesner (Németország): tesztelve a jelenlegi szabványoknak megfelelően. SP Svéd Nemzeti Tesztelő és Kutató Intézet (Svédország): tesztelve a jelenlegi BKR szabályoknak megfelelően (Building Ceramics Council). Norvég Építőipari Kutató Intézet: tesztelve a jelenlegi szabályoknak megfelelően.

Mapei MAPELASTIC

 

 

 

 

 

 

Kétkomponensu rugalmas cementkötésu habarcs betonok, úszómedencék és erkélyek vízszigetelésére.

A Mapelastic betonok nagy rugalmasságú vízzáró bevonataként alkalmazható, különösen a repedezésnek kitett betonszerkezetekre. A Mapelastic az aljzatok meglévo hajszálrepedéseit áthidalja. A Mapelastic két eloreadagolt komponensét víz és más összetevok hozzáadása nélkül egymással a teljes egynemuségig keverjen be. Az így kapott habarcs simítóval hordható fel a tökéletesen tiszta, tömör és vízzel elozetesen mattnedvesített aljzatra. A Mapelastic felhordható 2 mm vastag rétegben. A különösen hajszálrepedezett vagy nagy húzófeszültségnek kitett felületeknél lényeges, hogy fektessen bele 4 × 4,5 mm lyukméretu Mapenet 150-et. A Mapelastic nyúlási és repedés áthidaló képességének további növelésére javasoljuk, hogy helyezzen bele Mapetex Sel, macro-lyukméretu nem-szott polipropilén geotextíliát. Felhordás: simító vagy vakológép. A Mapelastic teljesíti az EN 1504-2 szabvány PI, MC és IR elvek szerint a betonszerkezetek védelmére a bevonatokra (C) eloírt alapveto követelményeket. A Mapelastic megfelel az EN 14891 szabványnak.

Mapei MAPENET 150

Az ETAG 004 útmutató szerint lúgálló üvegszövet-háló vízzáró védő- és repedésgátló rétegek, szigetelő bevonatok, cementkötésű simító- és kiegyenlítő-habarcsok megerősítésére.

Alkalmazá si terület: 
Mapelastic-kal, Mapelastic Smart-tal, Monolastic-kal, Monolastic Ultra-val, Mapegum WPS-sel, Aquaflex System-mel készített vízzáró szigetelések megerősítésére.

Mapei MONOLASTIC

 

 

 

 

 

 

Egykomponensu, rugalmas cementkötésu habarcs erkélyek, teraszok és fürdoszobák vízszigetelésére.

Alkalmazási terület: 
Alkalmazza a Monolastic-ot fürdoszobák, zuhanyzók, erkélyek, teraszok vízszigetelésére kerámia burkolólapok vagy üvegmozaikok fektetése elott. A Monolastic cementekbol, finom szemcseméretu adalékokból és speciális adalékszerekbol, valamint különleges, nagyrugalmasságú akril polimerek vizes diszperziójából álló egykomponensu vízszigetelo-habarcs. Kello mennyiségu vízzel bekeverve a Monolastic sima állagú habarcsot ad, amely könnyen felhordható simítóval, hengerrel vagy ecsettel. A Monolastic minden tömör és kelloen tiszta beton, vakolat-, kerámia- és márványfelületre kiválóan tapad. A Monolastic felhordható 2 mm vastag rétegben. A különösen hajszálrepedezett vagy nagy húzófeszültségnek kitett felületeknél lényeges, hogy fektessen bele 4x4,5 mm lyukméretu Mapenet 150-et. A Monolastic nyúlási és repedésáthidaló képességének további növelésére javasoljuk, hogy helyezzen bele Mapetex Sel, makro-lyukméretu nem-szott polipropilén geotextíliát A Monolastic megfelel az MSZ EN 14891 szabványnak is.

Mapei MONOLASTIC ULTRA

 

 

 

 

 

 

Egykomponensű, fokozottan rugalmas cementkötésű habarcs, betonszerkezetek, erkélyek, teraszok, fürdőszobák medencék és úszómedencék vízszigetelésére.

Alkalmazási terület: 
Alkalmazza a Monolastic Ultra-t fürdőszobák, zuhanyzók, erkélyek, teraszok, úszómedencék, vízszigetelésére kerámia burkolólapok fektetése előtt. A Monolastic Ultra cementekből, finom szemcseméretű adalékokból és speciális adalékszerekből, valamint különleges, nagyrugalmasságú akril polimerek vizes diszperziójából álló egykomponensű vízszigetelő-habarcs. Kellő mennyiségű vízzel bekeverve a Monolastic Ultra sima állagú habarcsot ad, amely akár függőleges felületekre is lecsúszásmentesen, könnyen felhordható simítóval, hengerrel vagy ecsettel. A Monolastic Ultra minden tömör és kellően tiszta beton, vakolat-, kerámia- és márványfelületre kiválóan tapad. A Monolastic Ultra felhordható 2 mm vastag rétegben. A különösen hajszálrepedezett vagy nagy húzófeszültségnek kitett felületeknél lényeges, hogy fektessen bele 4x4,5 mm lyukméretű Mapenet 150 -et. A Mapetex Sel, makro-lyukméretű nemszőtt polipropilén geotextíliát A Monolastic Ultra, megfelel az MSZ EN 14891 szabványnak is.

mapei, mapei vízszigetelő anyagok, mapei termékek, mapei drain front, mapei drain vertical drain leteral, mapei mapeband, mapei mapeband pe 150, mapei mapegum epx, mapei mapegum wps, mapei mapelastic, mapei mapenet 150, mapei monolastic, mapei monolastic ultra, ár, árak, akció, kereskedés, keszthely, zala megye