LB Knauf alapozók


Kontakt Poren / YTONG alapozó

Pórusbeton (Ytong) alapozó gyárilag előkevert portermék, melyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt, vízzel kell összekeverni. Pórusbeton (pl. Ytong) falfelületek vakolás előtti előkészítésére használjuk. Alkalmazásával egyenletes, mérsékelt szívóképességet biztosítunk a pórusbeton falaknak, mellyel elkerülhető a felhordott vakolatrétegek gyors kiszáradása ("megégése"). Kül- és beltérben egyaránt használhatjuk. Javítja a tapadást, kiváltja a gúzolást. Teddy-hengerrel vagy ecsettel hordható fel.

Kiadósság: kb. 0,25 kg/m 2

 

Putzgrund vakolatalapozó

A Putzgrund vakolatalapozó felhasználásra kész, alkáliálló, műanyagdiszperziós kötőanyagú alapozó. Ásványi-, műgyanta- és szilikonbázisú színezővakolatok felhordása előtt az alapfelületek nedvszívó képességének csökkentésére és kiegyenlítésére, valamint a tapadás javítására Putzgrund vakolatalapozót használjunk! Pórusbetonból készült falazatoknál az alapvakolat felhordását megelőzően, a falfelületek egyenletes szívóképességét és a megfelelő tapadóerőt 1:1 arányban higított Putzgrund vakolatalapozóval is biztosíthatjuk. RenoBet felhordását megelőzően a tégla, pórusbeton, vakolt falfelületek egyenletes szívóképességét Putzgrund vakolatalapozóval is biztosíthatjuk.

Kiadósság: kb. 0,25 kg/m 2

 

Tiefengrund / Mélyalapozó

A Tiefengrund mélyalapozó felhasználásra kész, alkáliálló, muanyagdiszperziós kötőanyagú, felületelőkészítő alapozó. Megköti a port az alapfelületen, csökkenti és kiegyenlíti a nedvszívást. Nem képez filmréteget a felületen, mélyen beivódik a pórusokba. A kissé porló de még teherbíró vakolatok, krétásodó, diszperziós festékbevonattal ellátott felületek megerősítésére Tiefengrund mélyalapozót használjunk! Alkalmazható gipszkarton felületen alapozóként. Aquastop vagy Aquastop Flex vízszigetelés felhordása előtt a gipszkarton felületeket Tiefengrund mélyalapozóval kezeljük.

Kiadósság: 0,1-0,25 l/m 2

 

Kontakt B PLUS

A Kontakt B PLUS kvarcszemcsés alapozó felhasználásra kész, műanyagdiszperziós kötőanyagú, kvarcszemcsét tartalmazó, felületelokészítő alapozó. A sima betonfalazatok, betonfödémek felületét alapvakolás elott a megfelelő tapadóerő biztosítására alkalmazható. Különösen ajánlott sima felületű monolit betonszerkezeteknél és a készbeton elemeknél. Meglévő régi burkolatra történő ragasztásnál (lapra-lap) a régi burkolatra felhordva a megfelelő tapadóerő biztosítására, felület előkészítő anyagként is használhatjuk. Gipszkarton felületek színezése előtti alapozásra is alkalmazható.

Kiadósság: 0,25 kg/m 2

Lb kanuf, lb knauf kontakt poren, lb knauf ytong alapozó, lb kanuf putzgrund, vakolatalapozó, lb knauf tiefengrund mélyalapozó, lb knauf kontakt b plus, árak, bolt, kereskedés, árajánlat, keszthely, zala megye