Isover Vario KM Duplex


Kép
Leírás
Árajánlat kérés

 

VARIO KM Duplex belső oldali páratechnikai réteg Speciális poliamidfátyol erősítésű fólia. Nehezen éghető, tűzvédelmi osztálya E. Vastagsága 0,05 mm. Páradiffúziós ellen állása a beltér és a kültér közötti páranyomás különbségtől függően változó.

m2

 

 

Leírás:

Télen, amikor a beltér és a kültér között jelentős a páranyomás különbség, akkor párazáró rétegként funkcionál, nyáron, amikor a beltér és a kültér között nincs páranyomás különbség, akkor páraáteresztő rétegként engedi a tető szerkezetben télen esetlegesen lecsapódott nedvesség beltér felé történő kiszáradását.

Évszak µ

R v
(m 2 sMPa/g)

s d
(m)

Tél
Nyár
0,3
0,4

0,18
0,12

0,03
0,02

Az átlapolásokhoz VARIO KB1 egyoldalas ragasztószalagot, a leragasztáshoz, illetve a falcsatlakozások lezárásához VARIO DS tömítő anyagot kell alkalmazni.

Név:
E-mail:
Telefon:
Építkezés helye:
Megjegyzés:

 

Isover tetőtér beépítési termékek:

Természetes termék :

Az Isover termékek számos előnye az újrafelhasznált üvegnek és homoknak köszönhető, melyek természetes alapanyagok, és így nagyon gyorsan regenerálódnak. Ezek az alapanyagok természetesen számos olyan tulajdonságot kölcsönöznek a termékeknek, melyek elengedhetetlenek az épületeknél: tűzállóság, rothadásmentesség,

Mivel a homok és az üveg természetesen nem éghetőek, nincs szükség plusz adalékanyagokra, hogy az Isover termékek tűzállóak legyenek. Az üveggyapot háromszor kevesebb szerves adalékanyagot tartalmaz, mint a növényi eredetu gyapotok.

Hőellenállás :

A sűrű szálszerkezetű, alacsony hővezető képességű az üvegszálak között lévő, jelentős mennyiségű finom légrétegnek köszönhetően az üveggyapot kiváló hőszigetelő. Minél nagyobb a vastagsága, annál jobb a hőszigetelése, így csökkenti télen a hőveszteséget, nyáron pedig véd a hőségtől.

Zajelnyelés :

Struktúrájának és rugalmasságának köszönhetően az üveggyapot kiváló hangszigetelő tulajdonsággal rendelkezik (zajelnyelés és hangszigetelés).

isover, vario km duplex, külső oldali párazáró, szigetelés, párazáró, külső oldali, vario km duplex, ár, árak, akció, kereskedés, bolt, keszthely, zala megye