Isover Tyvek


Kép
Leírás
Árajánlat kérés

 

 

 

 

 

 

TYVEK külső oldali páratechnikai rétegek Nagyszilárdságú HDPE szövött fátyolból, különleges lélegző mikroszálas szerkezettel készülnek..

 

Alkalmazási területek:

  • a TYVEK SOLID különösen szilárd alátétfólia magastetőknél a szarufák külső síkján,
  • a TYVEK SOFT normál igénybevételnek kitehető alátétfólia magastetőkben a szarufák külső síkján,
  • a TYVEK SOFT fólia az átszellőztetett homlokzatburkolat mögötti szálas anyagú hőszigetelés póruszáró rétege.

m2

 

 

 

 

 

 

 

 

Leírás:

Húzó és szakító szilárdságuk kiváló. Nehezen éghetők, tűzvédelmi osztályuk E.Az üveggyapot vagy kőzetgyapot hőszigetelés külső síkjára helyezve télen átengedi a belülről kifelé diffundáló párát, ugyanakkor nem engedi meg, hogy kívülről a csapadék, a porhó a hőszigetelőanyagba jusson. Az átlapolások lezárására TYVEK ragasztószalagot kell alkalmazni.

TYVEK Vastagság (mm) µ

R v
(m 2 sMPa/g)

s d
(m)

SOLID SOFT 0,3
0,4
75
50

0,18
0,12

0,03
0,02

Név:
E-mail:
Telefon:
Építkezés helye:
Megjegyzés:

 

Isover tetőtér beépítési termékek:

Természetes termék :

Az Isover termékek számos előnye az újrafelhasznált üvegnek és homoknak köszönhető, melyek természetes alapanyagok, és így nagyon gyorsan regenerálódnak. Ezek az alapanyagok természetesen számos olyan tulajdonságot kölcsönöznek a termékeknek, melyek elengedhetetlenek az épületeknél: tűzállóság, rothadásmentesség,

Mivel a homok és az üveg természetesen nem éghetőek, nincs szükség plusz adalékanyagokra, hogy az Isover termékek tűzállóak legyenek. Az üveggyapot háromszor kevesebb szerves adalékanyagot tartalmaz, mint a növényi eredetu gyapotok.

Hőellenállás :

A sűrű szálszerkezetű, alacsony hővezető képességű az üvegszálak között lévő, jelentős mennyiségű finom légrétegnek köszönhetően az üveggyapot kiváló hőszigetelő. Minél nagyobb a vastagsága, annál jobb a hőszigetelése, így csökkenti télen a hőveszteséget, nyáron pedig véd a hőségtől.

Zajelnyelés :

Struktúrájának és rugalmasságának köszönhetően az üveggyapot kiváló hangszigetelő tulajdonsággal rendelkezik (zajelnyelés és hangszigetelés).

isover, isover tyvek külső oldali párazáró, fólia, párazáró, hőszigetelés, tyvek, külső oldali, ár, árak, akció, kereskedés, bolt, keszthely, zala megye