Isover hőszigetelések


Válasszon az alábbi Isover termékek közül:

Tetőtér beépítések...

Válaszfalak...

Emeleti födémek...

Lapostetők...

Homlokzat, lábazat...

Műszaki szigetelés

 

Tetőtér beépítések Válaszfalak Emeleti födémek Lapostetők Homlokzat, lábazat

Természetes termék :

Az Isover termékek számos előnye az újrafelhasznált üvegnek és homoknak köszönhető, melyek természetes alapanyagok, és így nagyon gyorsan regenerálódnak. Ezek az alapanyagok természetesen számos olyan tulajdonságot kölcsönöznek a termékeknek, melyek elengedhetetlenek az épületeknél: tűzállóság, rothadásmentesség,

Mivel a homok és az üveg természetesen nem éghetőek, nincs szükség plusz adalékanyagokra, hogy az Isover termékek tűzállóak legyenek. Az üveggyapot háromszor kevesebb szerves adalékanyagot tartalmaz, mint a növényi eredetu gyapotok.

Hőellenállás :

A sűrű szálszerkezetű, alacsony hővezető képességű az üvegszálak között lévő, jelentős mennyiségű finom légrétegnek köszönhetően az üveggyapot kiváló hőszigetelő. Minél nagyobb a vastagsága, annál jobb a hőszigetelése, így csökkenti télen a hőveszteséget, nyáron pedig véd a hőségtől.

Zajelnyelés :

Struktúrájának és rugalmasságának köszönhetően az üveggyapot kiváló hangszigetelő tulajdonsággal rendelkezik (zajelnyelés és hangszigetelés).

 

 

 

 

 

 

 

 

isover, isover hőszigetelés, hőszigetelések, rendszer, termékek, kereskedés, bolt, rendelés, árak, leirás, keszthely, zala megye