Isover Quattro


Kép
Leírás
Árajánlat kérés

 

 

 

 

 

 

QUATTRO üveggyapot filc ?D = 0,038 W/mK Nem éghető, tűzvédelmi osztálya A1. Páraáteresztő

 

Alkalmazási területek:

  • tetőtér-beépítéseknél szarufák és szelemenek alatt, fémvázak között, második hőszigetelő rétegként,
  • szerelt külső falaknál, térdfalaknál belső, második rétegként szintén fémvázak között,
  • járható padlásfödémek, búvóterek esetén párnafák között,
  • borított gerendafödémekben a fagerendák között,
  • emeletközi födémeknél szerelt úsztatott padlószerkezetben párnafák között.

m2

 

 

 

 

 

 

 

 

Leírás:

Ellenáll a kártevőknek, rágcsálóknak és rovaroknak. Hézagmentesen kitölti a rendelkezésre álló teret. Rugalmasságából adódóan jól követi az épületszerkezeti mozgásokat, így a fa vagy fém szerkezeti mozgásokat is. A fa- vagy fémszerkezet közé befeszül, önhordó , ezért tetőtér-beépítéseknél alátámasztó huzalozásra nincs szükség. Az egyhatod térfogatra összenyomott (komprimált) üveggyapot tekercseknek csekély a tárolási, szállítási és raklap igénye. A termék a csomagolás eltávolítása után nyeri vissza a végleges vastagsági méretét.

Név:
E-mail:
Telefon:
Építkezés helye:
Megjegyzés:

 

Isover tetőtér beépítési termékek:

Természetes termék :

Az Isover termékek számos előnye az újrafelhasznált üvegnek és homoknak köszönhető, melyek természetes alapanyagok, és így nagyon gyorsan regenerálódnak. Ezek az alapanyagok természetesen számos olyan tulajdonságot kölcsönöznek a termékeknek, melyek elengedhetetlenek az épületeknél: tűzállóság, rothadásmentesség,

Mivel a homok és az üveg természetesen nem éghetőek, nincs szükség plusz adalékanyagokra, hogy az Isover termékek tűzállóak legyenek. Az üveggyapot háromszor kevesebb szerves adalékanyagot tartalmaz, mint a növényi eredetu gyapotok.

Hőellenállás :

A sűrű szálszerkezetű, alacsony hővezető képességű az üvegszálak között lévő, jelentős mennyiségű finom légrétegnek köszönhetően az üveggyapot kiváló hőszigetelő. Minél nagyobb a vastagsága, annál jobb a hőszigetelése, így csökkenti télen a hőveszteséget, nyáron pedig véd a hőségtől.

Zajelnyelés :

Struktúrájának és rugalmasságának köszönhetően az üveggyapot kiváló hangszigetelő tulajdonsággal rendelkezik (zajelnyelés és hangszigetelés).

isover, isover quattro, üveggyapot, szigetelés, hőszigetelés, quattro, ár, árak, akció, kereskedés, bolt, keszthely, zala megye