Isover EPS 100 S


Kép
Leírás
Árajánlat kérés

 

EPS 100 S expandált polisztirolhab lemez ?D = 0,033 W/mK, µ 65, d 2,6 . 10 -9 g/msPa Normál terhelhetőségű , tömbhabosítású expandált polisztirol keményhab lemez. Nehezen éghető, tűzvédelmi osztálya E.+70 o C-ig alkalmazható. Méret- és alakstabil.

 

m2

 

 

Alkalmazási területek:

  • járható szilikátbázisú padlásfödémek, koporsófödémek búvóterek. Az EPS 100 S lemezek a vasbeton padlásfödémre közvetlenül helyezhetők, az egyenes szélkialakítás miatt kétrétegben, hézagváltással, szoros illesztési hézaggal. A beton, vagy esztrich járóréteg elhelyezése előtt a polisztirolhabra alacsony páradiffúziós ellenállású technológiai szigetelést (pl. bitumenes csupaszlemez) kell teríteni.
  • Az EPS 100 S lemez páradiffúziós ellenállása miatt javasolt a hőszigetelt szerkezet hő és páratechnikai ellenőrzése.
Név:
E-mail:
Telefon:
Építkezés helye:
Megjegyzés:

 

Isover tetőtér beépítési termékek:

Természetes termék :

Az Isover termékek számos előnye az újrafelhasznált üvegnek és homoknak köszönhető, melyek természetes alapanyagok, és így nagyon gyorsan regenerálódnak. Ezek az alapanyagok természetesen számos olyan tulajdonságot kölcsönöznek a termékeknek, melyek elengedhetetlenek az épületeknél: tűzállóság, rothadásmentesség,

Mivel a homok és az üveg természetesen nem éghetőek, nincs szükség plusz adalékanyagokra, hogy az Isover termékek tűzállóak legyenek. Az üveggyapot háromszor kevesebb szerves adalékanyagot tartalmaz, mint a növényi eredetu gyapotok.

Hőellenállás :

A sűrű szálszerkezetű, alacsony hővezető képességű az üvegszálak között lévő, jelentős mennyiségű finom légrétegnek köszönhetően az üveggyapot kiváló hőszigetelő. Minél nagyobb a vastagsága, annál jobb a hőszigetelése, így csökkenti télen a hőveszteséget, nyáron pedig véd a hőségtől.

Zajelnyelés :

Struktúrájának és rugalmasságának köszönhetően az üveggyapot kiváló hangszigetelő tulajdonsággal rendelkezik (zajelnyelés és hangszigetelés).

isover, isover eps 100 s, üveggyapot, szigetelés, hőszigetelés, eps 100 s, ár, árak, akció, kereskedés, bolt, keszthely, zala megye