Prémium fürdőszoba szalon


Fürdőszoba szalonunk kínálatában a folyamatosan változó igényekhez alkalmazkodva egyensúlyban tartjuk a modern és a klasszikus burkolatok, a prémium és alacsonyabb kategóriás termékek arányát. Kiállítótermünkben megtalálhatók a legújabb olasz és spanyol kollekciók mellett a hazai és lengyel gyártók termékei is.

Szalonunk a nyitás óta piacvezető szerepet tölt be a nyugat-magyarországi régióban, ami nemcsak a forgalmazott burkolatok széles választékának és magas minőségének köszönhető, hanem a kapcsolódó szolgáltatások (ingyenes 3D látványtervezés, előzetes mennyiség kalkuláció, kivitelező partneri hálózat, bőséges termékkészlet, rövid rendelési idő, házhoz szállítás kedvező feltételekkel) széles körének is. Nálunk hatalmas választékában megtekinthetők az örök klasszikusok mellett a legújabb trendeket képviselő burkolatok, szaniterek és fürdőszoba bútorok is.

Ráadásul építőanyag-szakáruházunkban minden építkezéshez, felújításhoz, kertépítéshez szükséges építőanyag és segédanyag gyors kiszállítással elérhető. Így telephelyünkön – építőanyag-szakáruházunkban és fürdőszoba szalonunkban – egy helyen tud mindent beszerezni, amire szüksége van!

Az építőnyagokhoz, ahogy azt már korábban megszokhatták a Velünk Kft-től, a szakmai információkat is maximálisan odaadjuk, s ez nem lesz másképp a burkolatok terén sem. A teljes vizuális élményt nyújtó látványtervezést 3D tervezőprogramunk segítségével,
INGYEN odatesszük a burkolatok, szaniterek és csaptelepek értékesítéséhez, amennyiben vásárlóink igénylik.

Ezenkívül egy fürdőszoba vagy konyha burkolásához minden segédanyagot készletezünk, hogy azonnal ki tudjuk szolgálni a vásárlói igényeket. Örömmel segítünk kiszámolni az anyagszükségletet, vagy szakmailag javaslatot teszünk, hogy milyen laphoz milyen ragasztót érdemes felhasználni.

Mindig arra törekszünk, hogy a lehető legkedvezőbb áraink mellett Önt elégedetté tegyük.

Fejtsük meg együtt a titkot, miben is rejlik az olasz burkolatok egyedülálló vonzereje…

Építkezzen Velünk az alapoktól a beköltözésig! Szeretettel várjuk!

>> Kérje Ön is egyedi ajánlatunkat! <<


A termékekről további információ Keszthelyen a Velünk Kft. munkatársaitól személyesen,
telefonon vagy e-mail-ben kérhető.   
Velünk Kft e-mail címe: velunk@velunkkft.t-online.hu 

Címünk: Velünk Kft. Keszthely, Külső-Zsidi út 15.
Telefon:06-83/510-195
Velünk Kft. mobilszáma: 06-30/396-2953