Leier Tetőcserép áruház linkek:

 

 

 

Előnyök


Mi, a Velünk Kft. azon dolgozunk,hogy partnereink és az általunk kiszolgált vásárlóink korszerű termékeink és magas színvonalú szolgáltatásaink felhasználásával olyan épületet hozhassanak létre, amit megálmodtak és egészségesen élhessenek benne.

Mi, a Velünk Kft. minden gondolatunkkal és tettünkkel arra törekszünk, hogy az általunk nyújtható maximális segítséget nyújtsuk vevőinknek az építkezés teljes időtartama alatt. Egymás munkáját folyamatosan segítve dolgozunk.

Mi, a Velünk Kft. 3 fő építészmérnök, 1 fő építésztechnikus és 1 fő felsőfokú külkereskedelmi és áruforgalmi ügyintéző munkatárssal várjuk a hozzánk betérő érdeklődőket, építkezőket. Folyamatosan felkutatjuk az új műszaki fejlesztésű építőanyagokat és szakmai képzéseken veszünk részt.

Mi, a Velünk Kft. mindig arra törekszünk, hogy az elvártnál mindig többet és jobbat adjunk, továbbfejlesszük magunkat akkor is, ha már előnyben vagyunk.

Mi, a Velünk Kft. az építőanyagok legszélesebb választékát kínáljuk, szinte minden igényre tudunk még egy alternatívát javasolni, hogy mindig a legmegfelelőbb termék kerüljön a helyére a legjobb ár-érték arány megtartásával. Az általunk raktári készleten tartott, nálunk vásárolt építőanyagokat igény esetén cseréljük 180 napon belül levonás nélkül.

Mi, a Velünk Kft. mindent megteszünk azért, hogy az árut a lehető legrövidebb időn belül eljuttassuk Önhöz. 20 éves tapasztalatunkkal már megtaláltuk  azokat az építőanyag gyártókat, szállítmányozó cégeket, akikkel gyorsan, megbízhatóan dolgozhatunk.

Mi, a Velünk Kft tudjuk, hogy a nehéz gazdasági helyzetben, a nagy piaci versenyben napról-napra kihívások sokaságával küzdünk meg. Saját feladataink megoldása mellett próbáljuk beleképzelni magunkat vásárlóink és beszállító partnereink gondjaiba is. Erőinket megsokszorozza,  ha együtt, egyetértésben  (gyártó, kereskedő, építkező)  dolgozhatunk a közös sikerekért.

tüzép, keszthely, keszthelyen, tüzép keszthely, építőanyag, kereskedés, zala megye Velünk Kft. - Megbízható partner a fontos döntéseknél