Creaton Eleganz (14,0db/m2)


 

 

ELEGANZ- A stílusos reformcserép
  • Az „ELEGANZ“ tetőcseréppel befedett tetők stlusukat tekintve messzemenően semlegesen és többnyire visszafogottan hatnak  – ezáltal a nagy felületek is nyugodtnak és decensnek tűnnek.

    A konkáv alakú vájat  megmagyarázza a lenyűgözően tiszta vonalvezetést, amely folyamatosan valmi újra ösztönöz. A korcolás és a tetőperem harmonikusan illeszkedik egymáshoz.  Ezáltal átgondoltan tervezett arányok jönnek létre, amelyek közvetítik a nagyon esztétikus hatású felületi folyamatokat. Csúcsminőségük és optimális működésük által az „ELEGANZ“ reform hullámcserepek megfelelnek az aktuális kerámia-cserép technológiák valamennyi megbízhatósági követelményének: rendkívül értékes nyersanyagok és a lehető legszigorúbb ellenőrzések gondoskodnak egy olyan termék megalkotásáról, amelyben az ügyfelek tökéletesen megbízhatnak.

 

 

Kiváló márkaminőség:
A CREATON valamennyi kerámia cserepe bizonyítékot jelent az általunk hirdetett minőségfilozófiára optimális méretbeli pontosságuknak és különösen finom, sima felületüknek köszönhetően. Bízzon a "CREATON- garanciában", amely minden építtető számára biztosítja a tető tartósságát és maradandó szépségét.

Egyedálló színpaletta:
A CREATON felvitte a színt a tetőre. Ezáltal nem csak az egyik legszebb színnek tartott "natúrvörösünket" lehet megcsodálni az ég alatt. Éppen a kiváló minőségű agyagmáz-tónusaink és mindenekelőtt a mázaink páratlan színpalettája alapozta meg hírnevünket a "kreativitás tetőmárkájaként".

A legjobb anyagok:
A CREATON csak kiváló agyag-nyersanyagokat használ fel, olyan anyagokat, amelyek Németország legjobb bányászati területeiről származnak, továbbá kitűnő felületnemesítési eljárásokat alkalmaz a CREATON "tisztasági-követelménye" értelmében.

High-Tech-gyártás által nyújtott biztonság:
A Hydrocasing-technika és a lapos égetőkazetták, valamint a teljesen érintkezésmentes égetésre irányuló új technológiák továbbfejlesztése jelentik a gyártás nagyfokú precíziójának, illetve az új, úttörő jellegű fejlesztések - különösen a nagy hullámcserepek esetén - feltételeit. Tanúsítvánnyal ellátott minőségi managament folyik a formatervezéstől egészen az ügyfélszolgálatig a DIN ISO 9001/EN 29 000 előírásoknak megfelelően az összes gyáregységben.

creaton, creaton eleganz, eleganz, stílusos, reformcserép, tetőcserép, cserép, akció, ár, árak, keszthely, zala megye