Vásároljon biztonságosan!

2021. március 18., csütörtök

Ha végre elkészült a terv és megszületett a döntés, akkor nincsen szükség az építkezés elhalasztására. Telephelyünk az egészségügyi előírások betartása mellett zavartalanul üzemel. A több mint 30 éve működő Velünk Kft. nemcsak azért válhatott a régió meghatározó építőipari szereplőjévé, mert hatalmas választékot kínál és nagy készlettel dolgozik, hanem azért is, mert szolgáltatásaival a folyamatosan változó piacra és a velük változó vásárlói igényekre válaszolt. Nincs ez másként jelen körülmények között sem.

Otthonteremtés Velünk!

2021. február 17., szerda

Mindenki szeret harmonikus környezetben élni, élvezni egy nehéz nap után az otthon nyugalmát. És bár mindenki tudja, hogy milyen lenne álmai otthona, mégis csak kevesen indulnak el a megvalósítás útján. Az álmok valóra váltása nem kis feladat, de az Otthonteremtési támogatás nyújtotta könnyebbséggel érdemes belevágni az építésbe-szépítésbe. A Velünk Kft.-re mindenben számíthat.

Velünk csak nyerhet!

2020.november 2., kedd

A burkolatok teszik otthonossá lakásunkat, egyedivé fürdőszobánkat, nappalinkat, konyhánkat. A kiválasztott csempék és padlólapok színe, mérete és mintája megmutatja összetéveszthetetlen stílusunkat. 2014-ben – építőanyag kereskedelmi tevékenységünk bővítéseként – nyitottuk meg emeletünkön prémium fürdőszoba szalonunkat, ahol minden egy helyen megtalálható, amitől fürdője álmai fürdője lesz.

A 30 éves Velünk Kft.-vel 3-szorosan is jól jár

2020.október 26., hétfő

Vannak olyan ház körüli munkák, amelyeket még most érdemes elvégezni, és vannak olyan akciók, amelyeket nem érdemes kihagyni. Az elmúlt évek alatt a téglagyártók folyamatos termékfejlesztésekkel léptek a piacra, közülük is kiemelkedik a Wienerberger innovatív és jövőbemutató megoldásaival.

A Kisfaludy-programban is partner a Velünk Kft.

2020.októberr 26., hétfő

A Kisfaludy-program fantasztikus lehetőség, hiszen egy megújult szállás nemcsak a képeken mutat szebben, de a vendégek is visszavágynak oda, ahol jól érzik magukat. Az idén 30 éves Velünk Kft. ez alkalomból születésnapi árakkal és karácsonyi nyereményjátékkal is várja a vásárlókat a keszthelyi telephelyen, ahol minden egy helyen található meg.

Tartsa az ütemtervet, vásároljon készletről!

2020. szeptember 28., hétfő

Az eltelt 30 év alatt a Velünk Kft. folyamatosan azon dolgozott, hogy az építkezők és felújítók termékigényeit felmérje, és ez alapján alakítsa ki készleteit. Ez tette és teszi lehetővé Ön számára is az építkezés tervezett ütemének megtartását.

Ötletek a Kisfaludy-programban korszerűsödő apartmanok felújításához

2020. szeptember 16., szerda

Összetett dolog, hogy miért érzi magát valaki otthonosan idegen helyen. Óriási jelentősége van annak, hogy a vendégek első benyomása milyen az apartmanban. A Kisfaludy-program idén megteremtette annak a lehetőségét, hogy apartmanját felújítsa. Ha ötlete sincs, hogyan vágna bele, vagy épp ellenkezőleg számtalan terve közül választani sem tud, forduljon a Velünk Kft.-hez!

Prémium termékek, exkluzív ajánlatok, több éves szaktudás – így érdemes belevágni

2020. augusztus 19., szerda

Ugye már Ön is gondolt arra, hogy ha belevág egy építkezésbe, az lesz AZ ÉPÍTEKZÉS? A minőségi alapanyagok használata megalapozza a ház élhetőségét, élettartamát és hosszú távon élvezhető szépségét. Az idén 30 éves Velünk Kft. kínálatában mindenki megtalálja a költségvetésébe illeszthető magas minőségű építőanyagokat, segédanyagokat, mindent 1 helyen, amire az építkezéséhez szüksége van.

Miért halogatná építkezését?

2020. augusztus 5., szerda

Ha már eldöntötte, hogy megépíti álmai otthonát, tartson ki elhatározása mellett. Bármilyen nehézséggel találja is szembe magát, egy megfelelő partnerrel felülkerekedhet rajta. Fejtörést okoz a rendelkezésre álló rengeteg információ közül kiválasztani azt, ami végül segít meghozni egy jó döntést vagy megtalálni azt a szakembert, akire nyugodt szívvel bízzuk rá otthonunk építését? Keressen olyan szakmai partnert, aki tapasztalatai alapján nyújt útbaigazítást – így könnyebben billen át a mérleg nyelve.

Egy ház kívül-belül lakói személyiségét tükrözi

2020. július 10., péntek

Az alkalmazott színek, formák és minták az utcán sétálókra ugyanúgy, mint a házba betérőkre benyomást tesznek, és láttatják a tulajdonos stílusát. Nagy, de örömteli feladat egy ház, egy új otthon megteremtése, főleg úgy, ha komplex egészként tekintünk rá, és igyekszünk összehangolni a külső és belső megjelenést. Kívülről az épület stílusának és hangulatának meghatározó eleme a tető.

Építkezzen Velünk!

2020. június 18., szerda

Aki építkezésbe vág, annak álmai otthona lebeg a szeme előtt. Már, amikor kiválasztja a telket, pontos elképzelése van a ház formájáról, a szobák elhelyezkedéséről – gondolatai mindig egy lépéssel előrébb járnak, mint maga a kivitelezés. Egy építkezésbe nem csak úgy „beleugrik” az ember, annak „eljön az ideje”.

Nem csak sikerben partner a Velünk Kft.

2020. május 6., szerda

A Velünk Kft.-nél 30 éve dolgozunk azért, hogy az építkezők és felújítók termékigényeit az árszínvonaltól függetlenül a legmagasabb minőség biztosítása mellett elégítsük ki. A keszthelyi telephelyen működő építőanyag-szakáruházunkban és fürdőszoba szalonunkban a vásárlók az építkezéshez vagy felújításhoz minden terméket egy helyen találhatnak meg. Hatalmas raktárkészletünk mellett a magasan képzett kollégáink szakmai felkészültsége és szolgáltatásaink is a vásárlóinkat segítik.

Válasszon készletről, hozza tető alá házát gyorsan!

2020. március 25., szerda

A tetőválasztásban nem elhanyagolható szempont az esztétikum, de sose felejtse, hogy a tetőnek funkciója van: megvédeni a házat… és mivel nagy igénybevételnek van kitéve, mindenképpen tartós és minőségi anyagokat válasszon. Az időjárás minden eleme kárt tehet a tetőben, ezért szakszerű kivitelezés nélkül mit sem ér a kiváló minőség.

A Velünk Kft. 30 éve az építkezők partnere

2020. február 5., szerda

Egy építkezés és felújítás elkezdése felelős döntés. A terv (akár építési, akár látvány) elfogadása kijelöli a következő időszak minden lépését a szükséges anyagiak előteremtésétől, a szakemberek megbízásán át egészen a megfelelő építési anyagok és segédanyagok, burkolatok és berendezési tárgyak kiválasztásáig.

Betoncserép: minőség és szépség a tetőn!

2019. november 22., péntek

Amikor építkezésre vagy olyan teljes körű felújításra kerül sor, ami érinti a tetőt is, akkor érdemes időt szánni arra, hogy megfelelően tájékozódjunk a tetőfedéssel kapcsolatban. Nem csak azért fontos ez, mert a tető látványa az egész ház megjelenésének hangsúlyos eleme. A tető formája és a cserép ad lehetőséget az önkifejezésre, ugyanakkor az esztétika mellett nagyon fontos szempont, hogy ellenálló is legyen a szerkezet, hiszen éveken át biztosít védelmet az épületnek. Szerencsére sem a megjelenés, sem a minőség tekintetében nem kell kompromisszumot kötni.

Tájékozódjon télen és kezdje az építkezést tavasszal felkészülten!

2019. október 31., csütrötök

A telke szélén álló tulajdonos szeme előtt az álom-otthon képe lebeg. Csak egy kis idő múlva hasít bele a felismerés, hogy ehhez még fel kell építeni a házat. És azonnal megannyi kérdés merül fel. Tervezők, kivitelezők, intézni valók, anyagok kiválasztása – ezernyi megoldandó probléma. Ilyenkor jön jól a szakmai segítség. A Velünk Kft. már 30 éve társ az építkezésben: nemcsak az általuk forgalmazott építőanyagok széles választéka jelent hatalmas előnyt, a magasan képzett kollégák szakmai tapasztalata is megfizethetetlen segítség az építkezés előtt állónak.

A 2 cm-es burkolattal ősszel sem áll meg a munka

2019. szeptember 17., kedd

A tavasszal elindult építkezések nyomán a házak nyáron testet öltenek, és sokan ősszel már birtokba is veszik az új otthonukat. Ha egy kicsit megcsúszik a munka – és ehhez elég pár egymást követő esős nap –, akkor a kertrendezésre, az autóbeálló kialakítására, a terasz és a medence körüli tér burkolására már nem jut idő….de csak akkor, ha ragaszkodunk a hagyományos megoldásokhoz.

Fürdő trendek a nagyvilágból – divatozzon fürdője velünk!

2019. augusztus 23., péntek

A fürdőszobát évtizedekre tervezzük, ezért fontos, hogy a saját ízlésünket kövessük. Építkezéskor vagy felújításkor az időtényezőre is figyelni kell, ezért keressünk olyan szakkereskedést, ahol minden – építőanyag, burkolási segédanyag, burkolat, szaniter, fürdőszoba bútor – egy helyen megtalálható.

Tető – (Szinte) csak a képzelet szabhat határt

2019. augusztus 5., hétfő

A tető nemcsak fedi az épületet, de látványa az egész ház megjelenésének hangsúlyos eleme éveken keresztül. A tető formája és a tetőcserép ad igazi karaktert a háznak. A cserép formája és színe tükrözi a saját stílust, mint a kiegészítők a ruhán. Ezért nem érdemes kompromisszumot kötni, és szerencsére erre nincs is szükség.

Minden egy helyen

2019. július 30., kedd

Amikor megszületik a döntés, hogy belefogunk az építkezésbe, vagy felújítjuk a fürdőt, egy dolgot tudhatunk biztosan: csak az első lépést tettük meg, hosszú út áll előttünk. Szerencsére van, aki elkísér. Az építőanyagok, tetőfedési rendszerek, homlokzati szigetelések, nyílászárók, burkolatok kiválasztása mind olyan dolog, amivel biztosan találkozni fogunk a munkálatok során. Mivel álmaink otthonát egy életre építjük, fontos, hogy hosszú távú megoldásokban gondolkozzunk.

Szigetelést, tetőfedést tervez? Ha gyorsan dönt, jól dönt!

2019. július 11., csütörtök

Nyáron elindulnak az építkezések, és a felújítások is lendületet kapnak. Ha tudjuk, hogy mit szeretnénk, figyeljük a készletezett kínálatot, hogy egy jókor meghozott döntéssel, azonnali szállítással, és akár áremelés előtti áron jussunk hozzá a tetőcseréphez, a homlokzati és tetőszigetelő rendszerekhez.

Az épület stílusának és hangulatának meghatározó eleme a tető.

2019. május 13., hétfő

Szinte végtelen lehetőségünk van, ami a formákat, a héjalási anyagokat és színeket illeti. Ugyanakkor az esztétika mellett fontos szempont, hogy ellenálló is legyen a szerkezet. Barátnőmnek és családjának az építkezése ért abba a fázisba, hogy a tetőről kell dönteni. Nálunk a család-bővülés miatt elindított tetőtér beépítés tette indokolttá a tetőcserét. A döntést alapos információgyűjtés előzte meg: nemcsak a trendek miatt döntöttünk mindketten a betoncserép mellett.

Sosincs túl korán: szigeteljen most, válasszon készletről!

2019. április 18., csütörtök

Manapság a lakóházak legtöbbje előbb, vagy utóbb biztosan kap hőszigetelést a falaira, a lábazatára, födémjeire és a tetőszerkezetére. Elsőre elgondolkodtató lehet a nyár közeledtével erről beszélni, pedig a jól tervezett és megfelelő anyagokkal kivitelezett hőszigetelés eredménye nemcsak a téli hónapokban érződik, egész évben szerepet játszik az otthon hő-védelemében.

2 cm-es burkolat – a jövő már ma

2019. március 26., kedd

A 2 CM-ES BURKOLÓLAP HASZNÁLHATÓ
kisebb igénybevételnek kitett magánterületen: családi házak kertjében egybefüggő terület, vagy a fűben elhelyezett tipegők kialakításához, teraszok-, illetve medencék körüli burkolatként, magas kopásállósága miatt a jelentősebb igénybevételnek kitett kereskedelmi zónákban, és közterületeken elhelyezve is kiváló választás

Ne várjon tovább a burkolással!

2019. február 22., péntek

A 2 cm-es burkolatok előnyeit hosszan lehet sorolni. Ezek a modern kor kihívásainak eleget tevő, legmodernebb technológiával készülő lapok a kültéri burkolás új favoritjai. Kivételes megjelenésük és időtálló szépségük mellett sokoldalú felhasználhatóságuk tette őket az utóbbi idők favoritjává mind magánépítkezések, mind projektek esetében. Mindenképpen érdemes tehát néhány információt megjegyezni róluk

Időtálló szépségű és strapabíró beton lapok

2018. november 5., hétfő

Ha egyszer már belevágtunk, érdemes be is fejezni a házépítést, nehogy belekerüljünk az örökké-tartó-építkezések csapdájába. Nem érdemes a terasz burkolását, a térkövezést vagy a kerti utak kialakítását áttolni a jövő évre, használjuk erre a napos időszakokat még akkor is, ha egy kicsit csípősebb az idő. Persze az időtakarékos megoldások ilyenkor kincset érnek!

Spóroljon időt, hogy befejezhesse, amit csak lehet

2018. október 12., péntek

Az építkezés alapvetően tavaszi-nyári elfoglaltság, a legtöbb kinti folyamatot illik őszre befejezni, mert az egyre hidegebb időben és az egyre párásabb nappalok miatt sok munkafolyamat már nem végezhető el úgy, hogy az ne menjen a minőség rovására. És ki szeretne pár év múlva újra burkolni?

Segítünk tetőtéri ablakot választani

2018. szeptember 18, kedd

Az, hogy milyen magasságba épül be az ablak, meghatározza az ablak működtetési lehetőségét. A legtöbb tetőtéri ablak olyan magasságba épül be, hogy az ablakon ülő és álló helyzetben is ki lehessen látni, és az ablak nyitószerkezete kézzel könnyen elérhető legyen. A tetőtérben sok esetben azonban az ablakok nagy magasságba kerülnek, így azok nyitása-zárása csak távvezérléssel lehetséges.

Design kádak

2018. augusztus.13, hétfő

A kád alapvető elemének számít a nagyobb méretű fürdőszobáknak. Noha sokan csak a funkciót látják benne, egyre többen jönnek rá arra is, hogy a helyiség díszítő eleme is lehet. Az úgynevezett dizájnkádak iránti népszerűség évről évre nő: a különleges formavilágú vagy éppen meghökkentő anyaghatású darabok mind több fürdőszobát ékesítenek.

Praktikus és hangulatos kert? Döntsön okosan!

2018. augusztus.13, hétfő

A kert köt össze minket a természettel, itt megnyugszunk, elszáll a stressz, jobb lesz a hangulatunk. Az otthonos kert vagy terasz kialakításához hasonló döntéseket kell meghoznunk, hogy igényeinknek megfelelő saját zöld szigetet alakíthassunk ki. Abban, hogy kertünk vagy teraszunk a pihenés és a családi élet kényelmes helyszínévé váljon, a gondos tervezésnek, az okos döntéssel kiválasztott burkolatoknak is fontos szerepe van.

Nem kockázatos belevágni az építkezésbe

2018. július 16., hétfő

Az építőipar felfutása lehetőség a piac szereplőinek, a vásárlók számára viszont kockázatokat is hordoz. Amikor számítani lehet "szerencselovagok" feltűnésére, mindennél fontosabb, hogy hozzáértő, megbízható szakemberekre támaszkodhassunk.

Így spórolhatsz százezreket

2018. július 16., hétfő

Ha nagyszabású átalakításba, felújításba, építkezésbe vágjuk a fejszénket, a legfontosabb, amit tehetünk, hogy költségvetést készítünk, aminek legalább két elemből kell állnia: anyagköltségből és munkadíjból. De hogy ezek milyen arányban állnak egymással, mire ügyeljünk az építőanyag vásárláskor és miként tudunk akár több százezret is spórolni? Ezekre a kérdésekre kerestük a válaszokat az újHÁZ Centrum szakértőivel.

Fürdőszoba-felújítás trendek szerint? AZ IS VAN!

2018. július 16., hétfő

Az idei év igazán sokszínűnek tekinthető a fürdőszobatrendeket illetően, hiszen a teljes letisztultságtól kezdve a minimalista stíluson át a színes fürdőszobáig változatos termékpalettáról válogathatunk. Ráadásul az eltérő stílusú csempékhez különböző anyagú és formájú szanitereket is társíthatunk, hogy aztán a csodálatos összhatást dizájn csaptelepekkel és modern bútorokkal fejeljük meg.

Építkezzünk okosan – tippek kezdő házépítőknek

2018. július 16., hétfő

Ősidők óta él az emberben a vágy, hogy saját otthont építsen, biztosan idén is sokan eljátszanak a gondolattal, hogy építkezésbe kezdenek. Pedig azt mondják, a legtöbb házasság a házépítés során megy tönkre. Hogy ezt elkerüljük, összegyűjtöttünk néhány tippet, amelyek segítségével mi is és a házasság is túléli az építkezést.

A jó kert is fejben dől el

2018. július 16., hétfő

A kertek kialakításakor a természetet és az épített környezetet próbáljuk olyan egységbe hozni, hogy egy kényelmes, saját elképzelésünket megvalósító ugyanakkor a természet szépségét is érvényesülni engedő teret kapjunk. A növények persze fontosak, de abban, hogy kertünk a pihenés és a társasági, családi élet kényelmes központjaként működhessen, a gondos tervezésnek és a megfelelő építőelemeknek is fontos szerepe van.

5 tipp a tökéletes fürdőszobához

2018. július 16., hétfő

Amikor elképzeli új fürdőszobáját, valószínűleg a csempék mintázatára, a tágas zuhanykabinra vagy a tükör méretére gondol. Mielőtt meghozná végleges döntését, érdemes figyelembe vennie a funkcionalitást is. Fürdőszobájának nemcsak mutatósnak, de a mindennapi használatra alkalmasnak kell lennie. Összegyűjtöttük Önnek, hogy mire érdemes különösen figyelnie.

Kellemes klíma energiamegtakarítással

2018. július 12., csütrötök

Az épületek energiavesztesége leginkább a tetőknél jelentkezik. Azoknak, akik a tető alatti kihasználatlan teret élhető lakrésszé szeretnék átépíteni, érdemes nagyobb figyelmet szentelni egy olyan korszerű és energiatakarékos tetőrendszer kialakítására, mely nemcsak védelmet nyújt a szélsőséges időjárással szemben, de minden évszakban kellemes klímát biztosít a tetőtérben.

Legyen válogatós – álmai otthona a tét

2018. június 19., kedd

Egy építkezés, felújítás több szempontból is nagy dolog: valószínűleg egy ember életében nem kerül rá sokszor sor, ráadásul temérdek pénzt emészt fel. Ilyen körülmények között az ember megengedheti magának, hogy válogatós legyen. Sőt! Ez a biztosítéka annak, hogy hosszú távon is azt kapja, amit szeretett volna.

A modern, alternatív fűtési módok tervezésekor gyakran felmerül a kérdés:

2018. június 13., szerda

Miért kell egyáltalán kémény egy épületbe?

A válaszok egyszerűek! Egy kéményt előrelátóbb dolog betervezni és beépíteni, mint a hidegben szembesülni a hiányával. Az áramszünet, az elektromos berendezések hibája vagy a gázszolgáltatás akadozása miatt télen sem marad fűtés nélkül az, akinek kandallója, cserép- vagy szobakályhája van. A kazáncsere vagy kandalló beépítése során a kéményt is célszerű felújítani vagy kicserélni, mert a kéményt a kazánhoz/kályhához igazítva biztonságosabb és hatékonyabb fűtést érhetünk el.

Álomház – álomszerű építkezés?

2018. május 10., csütörtök

Amikor az ember eldönti, hogy családi házban szeretne élni, és megvesz egy felújítandó házat vagy egy telket, amin leendő otthona emelkedik majd, talán még nem is tudja, hogy mire vállalkozott.

Az is van! – Vásároljon mindent egy helyen, megbízható magyar cégtől

2018. április 24., kedd

Az építkezők abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy anyagszükségletükkel több céghez is fordulhatnak, sőt számos bolthálózat is áll rendelkezésükre. Ugyanakkor kevés helyen kapnak – a mai világban gyakran használt kifejezéssel élve – all-in-one szolgáltatást. A házépítés bonyolult folyamat, amely a tervező kiválasztásával kezdődik, majd a szükséges anyagok beszerzésével folytatódik, míg végül az építkezésben csúcsosodik ki. Minden fázisban fontos a bizalom. Bizalom a partnerben, a tervekben, a termékekben.

Otthon a kertben, otthon a teraszon

2018. április 24., kedd

Ahhoz, hogy a nyári melegben gondtalanul élvezhessük a szabadban töltött otthoni időt, érdemes már most átgondolni, hogy kertünket, teraszunkat hogyan tudjuk széppé, otthonossá varázsolni.

Itt a jó idő – irány a kert!

2018. április 24., kedd

A kert szerepe megváltozott, már nem csak látványával nyújt felüdülést, az aktív és passzív pihenés helyszíne is. Okos tervezéssel könnyen megteremthetjük személyre szabott oázisunkat.

Több tér? TetőTÉR!

2018. április 12., csütörtök

A házépítés költséges beruházás, évekig gyűjtünk rá, kölcsönt veszünk fel, csak hogy finanszírozni tudjuk. Épp ezért kihagyhatatlan lépés, hogy a bankszámlánknak legkedvezőbb házformát, építkezési módot megtaláljuk. Egy biztos, minden ügyeskedés nélkül a hasznos alapterület egy négyzetméterére vetítve jelentős költségeket takaríthatunk meg, ha beépítjük a tetőteret. Egy hagyományos építési módú tetőtér nélküli és egy tetőteres ház költségeinek összevetéséből megállapíthatjuk, hogy a szerkezetépítés tekintetében nincs sok többlet költségünk, hiszem a födém, a tetőszerkezet adva van. Minimális plusz költségként egy lépcsőt kell készíteni illetve a födémet kell szigetelni és elburkolni, vagy a tetőszerkezetet kell szigetelni és belülről burkolni. Az elektromos és gépészeti rendszert kell fent is kiépíteni, igény szerint esetleg falakat kell húzni és tetőtéri ablakokat kell beépíteni.

Construma – gondolkodjon előre, megéri!

2018. április 5., csütörtök

Az évről-évre megrendezésre kerülő Construma kiállítás jó alkalom mindenkinek, aki tudatosan törekszik arra, hogy építkezése vagy felújítása költségeit kézben tartsa. A 3 szakkiállítást felvonultató expón a látogatók megismerkedhetnek a megújuló energia és épületgépészet újdonságaival (RENEO), a legújabb lakberendezési trendekkel (OTTHONDesign) és a kerttervezés, kertépítés fortélyaival.

Felújítás A-Z-ig

2018. március 2., péntek

Amint naposra fordul az idő, sokakban megérik a gondolat, hogy régóta halogatott felújításba fognak. A téli napokon jól eső érzés volt tervezgetés, most pedig megérett az idő az álmok valóra váltásához….vagy már el is késtek talán? A kérdés túlzónak tűnhet, de ha a dolgok mélyére nézünk, nem vesszük félvállról a pontos időbeosztás fontosságát és az egymásra épülő lépések alapos ismeretét.

Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

2018. január 16., kedd

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Velünk Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

Segíts, hogy segíthessünk

2017. november 30., csütörtök

A jövőre 28 éves Velünk Kft. fennállása óta megbízható szakmai partner és biztos beszerzési pont a minőségi alapanyagokat és átlagon felüli szolgáltatásokat kereső építkezők és felújítók körében. Idén karácsonykor a keszthelyi érdekeltségű cég nagyszabású jótékonysági felajánlást tesz.

Kis összegű felújítás nagy haszonnal

2017. október 26., csütörtök

A spóroláshoz nem kell sok, elég, ha okosan választjuk meg, hogy mihez nyúljunk hozzá az otthonunkban. A modern nyílászárók minden értékükben felülmúlják régebbi társaikat, így egy kis befektetéssel nagy változásokat érhetünk el otthonunk energiamegtakarítása kapcsán.

Inspiratív színek, csillogás és letisztult elegancia - burkolattrendek 2018-ra

2017. október 9., hétfő

Minden év szeptemberében kiemelt figyelem övezi a Cersaie-t.

„A Velünk Prémium Fürdőszoba szalonba az ügyfelek egy álommal jönnek be. Mi pedig – szaktudással és minőségi termékekkel – váltjuk valóra ezt az álmot.” – mondja Gőgös Gabriella, aki szakmai kötelességének érzi, hogy minden évben burkolat-szakértőjével, Szakályné Judittal menjen ki Bologna-ba.

Tippek a tartós burkoláshoz

2017. szeptember 18., hétfő

Ahhoz, hogy a frissen felújított fürdőszobánkat, teraszunkat sokáig élvezni tudjuk, fontos odafigyelnünk arra, hogy milyen építési segédanyagokat választunk a burkolás során.

Minőség minden téren a Terrántól

2017. szeptember 18., hétfő

Hazánkban elsőként, egyedülálló módon a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. készít és csomagol idomcserepeket robottechnológiával, aminek köszönhetően – autóipari minőségű precizitással, garantáltan optimális, megbízható és pontos mozdulatokkal készülő idomcserepek kerülnek a piacra.

Újítsa trendivé fürdőjét, segít a 3D tervezés!

2017. szeptember 5., kedd

Amikor lakásfelújításra kerül a sor, a korábbi évek jó vagy rossz tapasztalatai befolyásolják döntéseinket az újjal kapcsolatban. Renoválás szempontjából az egyik „nagy falat” a fürdőszoba. A fürdőszoba mindig is a tisztálkodás helyszíne volt, a múltban mindez kiegészült a mosással és a teregetéssel, manapság azonban egyre inkább átalakul személyes térré, a feltöltődés helyszínévé. Míg korábban inkább a funkcionalitása volt a központban, addig mára esztétikailag is összekapcsolható az otthon többi helységével.

Viszlát álmatlanság, helló pihentető éjszakák!

2017. július 21., szerda

Az alvás minősége az egyik legfontosabb tényező, ha jól akarjuk magunkat érezni napközben. Azok az emberek, akik jól alszanak, 50%-kal nagyobb valószínűséggel vannak jó egészségi állapotban és érzik magukat energikusnak, tettre késznek. A rossz alvás összefüggésbe hozható a másnapi teljesítményünk csökkenésével a munkahelyünkön, vagy a családi feladatok ellátásakor, sőt hozzájárul akár a munkahelyi balesetek bekövetkezéséhez is. Az európai emberek 77%-a gondolja úgy, hogy nem optimális körülmények között alszik, ez veszélyt jelent az egészségükre, a fizikai és mentális állapotukra. Meglepő módon csak kis részük tudja, hogy min és hogyan is kellene változtatnia.

Komplett mini pince a kertben – DrinkCooler

2017. július 10., hétfő

A fesztiválszezon mellett ilyenkor a kertben is sok tennivaló akad. A nagy melegben – az elvégzett munkát követően vagy az előző esti koncert után – még arra sem marad ereje az embernek, hogy akár csak a hűtőig elsétáljon, és hűtött üdítővel frissítse magát.

Kellemes klíma energiamegtakarítással

2017. július 5., szerda

Az épületek energiavesztesége leginkább a tetőknél jelentkezik, mégis sokan még mindig nem fordítanak kellő figyelmet arra, hogy korszerű és energiatakarékos tetőrendszert alakítsanak ki építkezéskor vagy felújításkor.

Divatozzon az otthona Velünk! - Burkolattrendek a nagyvilágból

2017. június 12., hétfő

Hasonlóan a divatcégekhez, a nagy burkolatgyártók is évről-évre újdonságokkal állnak elő. Nemcsak a burkolatok megjelenésében és méretválasztékában figyelhető meg bővülés, a technológiai fejlesztések olyan fantasztikus megoldásokhoz vezettek, mint a 3D csempék vagy a 2 cm-es kőporcelán padlólapok.

A nagy fürdőszoba-puzzle

2017. május 30., kedd

A fürdőszoba igényeinek megfelelő alaprajzi kialakítás olyan, mint egy kirakós játék. Az adott lehetőségek között próbálunk mindennek megfelelő helyet találni, ami, főleg régi helyiségek korszerűsítése, átépítése esetén nem is olyan egyszerű feladat. Ugyanez igaz akkor is, amikor nulláról tervezzük meg új fürdőszobánkat, hiszen ellentétben a lakás többi helységével itt átrendezésről szó sem lehet, ha meggondoljuk magunkat a fürdőkáddal vagy a mosdó helyével kapcsolatban, komoly átalakítás elé nézünk.

Harmónia otthon, teraszon és a kertben

2017. május 23., kedd

A nyár közeledtével egyre hívogatóbb a kert, sokat üldögélünk a teraszon. A kert tavasztól, nyárig ugyan sok törődést igényel, de nincs annál jobb, amikor kilépve a teraszajtón, a természet változatos színeiben gyönyörködve ihatjuk meg reggeli kávénkat, vagy a hétvégét baráti körben kerti sütögetéssel tölthetjük.

Fogd és vidd – kettőt egy csapásra Velünk!

2017. május 2., kedd

Egy építkezésnél vagy felújításnál a sok munkafolyamat, a résztevékenységek úgy épülnek egymásra, mint a piramis kövei. Ezek sorrendjét nem lehet felborítani, alkalmazkodni kell hozzájuk. Sok időt vesz igénybe, hogy megtaláljuk a megfelelő szakembert, mert valljuk be, ez bizalom kérdése is. Nem csak a szaktudás számít, amikor döntünk, tudat alatt azt is mérlegeljük, hogy kit engedünk be lakásunkba, kinek a kezébe tesszük le új otthonunk megvalósításának kulcsát. Egyszerűsítheti a dolgot, ha generál kivitelezővel dolgozunk, így ő az, aki a „szakikat” irányítja, és nekünk is csak vele kell egyeztetünk az elképzeléseket.

Építkezzen tudatosan!

2017. április 13., csütörtök

A tavasszal együtt elérkezett az építkezések és felújítások szezonja. A tél folyamán megszülettek és megértek a tervek; mindenki a lelki szemei előtt látja álmai megszépült lakását, frissen épített házát vagy térkövezett kocsi­behajtóját. De sok idő telik még el addig, amíg a papírra vetett skiccek nyomán birtokba vehetjük az új életteret.

Tetőfedés tartósan, vízbiztosan mégis elegánsan?

2017. április 13., csütörtök

Az utóbbi időben, megismerve számos előnyös tulajdonságukat, egyre nagyobb teret hódítanak a betonból készült tetőfedőanyagok. A Velünk Kft. kínálatában már megtalálhatja a CREATON új beton tetőfedő rendszerét is.

Utazzon Velünk új otthonába!

2017. március 14., kedd

Előfordult már Önnel, hogy álmában látta új otthonát? Ébredés után lelkesen próbálta családjának, barátainak elmesélni, hogy mit látott? De a részletek....elmagyarázhatalanok maradtak? Mi ebben is segítünk!

Még mindig trend a textil, a fa és a márvány hatás, de már itt a 4D

2016. október 18., kedd

Sokszor tárgyaltuk már, hogy a Velünk Kft. életében fontos szerepet tölt be az újdonságok nyomon követése, melyről most is tanúbizonyságot tettünk, amikor egészen Bologna-ig mentünk, hogy egy igazán színvonalas, nemzetközi szinten elismert eseményen a Cersaie-on részt vegyünk. Hazatértünk után rögtön meg is kezdtük az új termékek érkezéséhez szükséges előkészületeket..

Miért épp a térkő a legjobb választás?

2016. augusztus 23., kedd

Mert esztétikus, hiszen a sokrétű és rugalmas tervezési és kivitelezési lehetőségek jellemzik, valamint a különböző színeknek, formáknak, felületeknek és méreteknek köszönhetően kreativitást és egyediséget kölcsönöz környezetének. Tartósságát kopás- és fagyálló tulajdonságának köszönheti.

Iránymutatás, 3D látványtervezés, széles választék és elérhető luxus egy helyen

2016. augusztus 16., kedd

Sokszor találkozunk azzal az igénnyel, hogy divatos, újszerű fürdőszobát álmodjunk a vevőinkkel együtt.


Ehhez csupán 4 dologra van szükség: ötletekre, szakértelemre, látványtervre és választékra.

Hőszigetelési kisokos

2016. július 5., kedd

A hőszigetelés, és a hőszigetelő rendszerek az 1970-80-as években kaptak igazán nagy figyelmet, és terjedtek el az egész világon, aminek a kiváltó oka az 1973-as olajválság volt.

A cél az volt, hogy minél kevesebb anyagi ráfordítással, emelkedjen az épület komfortfokozata, és az épület energiafelhasználása is csökkenjen

Innováció, minőség, design! Újdonságok a Velünk Kft-nél!

2016. június 6., hétfő

26 éves fennállásunk során már rengetegszer bizonyosságot nyert, hogy szükség van arra, hogy haladjunk a korral, hiszen a környéken élő emberek nyitottak az újdonságokra.

Nincs ez másként 2016-ban sem. Fontosnak tartjuk, hogy a legfrissebb trendekkel és mindenekelőtt a legújabb termékekkel szolgáljunk vevőinknek. Ez nem csak a divat és a változó ízlés miatt elengedhetetlen, hanem azért is mert a technológia fejlődésével minőségi, időtálló anyagokkal segíthetjük az építkezőket, felújítókat abban, hogy álmaik valóra válhassanak.
Keszthelyi bemutatótermünkben pedig a legtöbb újdonságot meg is tekinthetik az érdeklődők. A teljesség igénye nélkül, 3 abszolút kedvencet hoztunk most el

Itt a térkövezés ideje! Kültéri burkolatok már készletről is!

2016. május 10., kedd

Minőségi kültéri burkolatok, kreatív ötletek. Az egyszerűt bonyolulttá tenni mindennapos dolog; a bonyolultat egyszerűvé varázsolni...ez a kreativitás!

Fürdőszobai 3D látványtervezés

2016. április 26., kedd

Felújítanám a fürdőszobát, de nem tudom, hogyan fogjak hozzá… Amikor megfogalmazódik bennünk, hogy itt az ideje a felújításnak, millió gondolat száguld keresztül az agyunkon.

Hogyan töltődjünk fel a mindennapokban?

2016. április 19., kedd

VELUX tetőtéri ablakok és megoldások elérhető közelségben!

Mikor érdemes a természetes anyagok helyett természetes hatású anyagokat használni?

2016. február 23., kedd

Épületeinkben a szép, természetes hatás érdekében sok fát és követ építettünk be és ez nem is volt olyan nagyon régen.

A modern beltér meghatározója -  A laminált padlóburkolat

2015. december 8., kedd

Egy-másfél évtizeddel ezelőtt a laminált padlók és parketták kapcsán még nem volt egyértelmű, hogy kinek lesz igaza: azoknak, akik a fával szembeni bukását jósolják, vagy azoknak, akik már akkor kijelentették, hogy a laminált padlóban van a jövő.


Végre megnyitottuk fürdőszoba szalonunkat!

2015. december 2., szerda

Tavaly még utoljára, a terv véglegesítése előtt elugrottunk Bolognába a Cersai Kiállításra, hogy biztosan a legújabb trendeknek megfelelően rendezzük be a szalont, és hogy mindenképpen hatásos legyen a megnyitás, hiszen egy évig dolgoztunk rajta, munkát, fáradságot és időt nem sajnálva.>> Kérje Ön is egyedi ajánlatunkat! <<

Címünk: Velünk Kft. Keszthely, Külső-Zsidi út 15.
Telefon: 06-83/510-195
Velünk Kft. mobilszáma: 06-30/396-2953

đ