XPS Extrudált polisztirol lemez


Univerzális a szigetelőanyagok között

A Bachl XPS extrudált polisztirolhab univerzálisnak számít a szigetelőanyagok között.
A szigetelőanyagot nagyon magas nyomásállóság, tökéletes szigetelési értékek, víz- és fagyásállóság valamint könnyű feldolgozás jellemzi. A Bachl XPS táblák széleskörűen alkalmazhatóak.

Extrudált polisztirol lemez, amely különösen formatartó, nyomásálló, nedvességálló és optimális hőszigetelő. A termék megfelel minden épületfizikai és épületszerkezeti igénynek különbözo klímaviszonyok mellet is, és a legjobb választás az állagvédelem területén. A környezetbarát anyag cellagázként levegőt tartalmaz, ezért mentes a káros FCKW és HFCKW gázoktól. A Bachl XPS egyszerű és gyakorlatorientált kivitelezhetősége mellett kiemelkedő élettartammal rendelkezik.

Felhasználási területek:

- Lábazat- és pincefal szigetelés
- Hőhídmentesítés
- Padlószigetelés
- Magszigetelés
- Lapostető szigetelés

Az XPS sokoldalú beépítési lehetőséget garantál, ahol nagy a nedvesség- és a nyomásállósági követelmény, magas hőszigetelőképesség mellett:

Hőhídszigetelés / Lábazatszigetelés / Belsőtér szigetelés
Az XPS különleges felületkialakítása (ostyázott felület) alkalmas a falazatban lévő hőhidak tartós szigetelésének biztosítására. Utólagosan is felragasztható, amely kiválóan alkalmazható az épületfelújításoknál.

Lapostetőszigetelés
Az erős mechanikai terhelhetőség és ellenállóképesség teszi alkalmas hoszigeteloanyaggá a lapostetők minden típusánál: parkolótetőn, zöldtetőn, fordított rétegrendű lapostetőn.

Magszigetelés
Ismét sok épületben megtalálható a kétrétegű falszerkezet. Az extrém magas élettartam, csekély vízfelvétel, és az első osztályú hőszigetelési paraméter megengedik az XPS légrés nélküli beépítését.

Periméterszigetelés
XPS az építőelemek optimális hőszigetelését éri el világszerte, mivel csekély vízfelvétel, magas nyomásállóság jellemzi, valamint korhadásmentes.

Padlószigetelés
Tekintettel a rendkívüli nyomásállóságra az XPS alkalmas szigetelőanyaga a különböző padlószerkezeteknek, még raktárcsarnokok
és repülőtéri várótermek esetében is kiválóan alkalmazható.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Poliruetán
1
Polisztirol
1
EPS Expandált polisztirol
1
XPS Extrudált polisztirol
1
Építési fóliák
1

 

 

bachl, xps, xps extrudált polisztirol lemez, polisztirol, szigetelőanyag, univerzális, hőhídszigetelés, lábazatszigetelés, belsőtér szigetelés, lapostetőszigetelés, magszigetelés, padlószigetelés, akció, ár, árak, leírás, bolt, kereskedés, keszthely, zala megye