Vízszigetelési megoldások a Velünk Kft-nél

A Büsscher&Hoffmann cég már több, mint 150 éve vízszigetelési megoldásokat kínál a mélyépítéstől a tetőszigetelésig. Piacvezető bitumenes lemez gyártó Ausztriában.

Célja, hogy a felhasználók felé műszakilag, és szolgáltatásokban is a legjobb megoldásokat nyújtsa. Magyarországon négy éve van jelen gyártói képviseletként, több mint 15 éves tapasztalattal rendelkező képzett mérnök szaktanácsadói háttérrel.

Anyagaink felhasználási területe széleskörű: pl. alépítményi szigetelések,
lapostető szigetelések, hídszigetelések, zöldtető szigetelések.

Két évvel ezelőtt elkezdtük a PVC anyagú szigetelő lemezek forgalmazását is, amelyekkel szintén számos területen tudunk megoldásokat kínálni az épületszerkezetek nedvességhatás elleni védelmére.


A családi ház és társasház építők irányában is számos területen tudunk megoldásokkal szolgálni, ilyenek a pincék talajnedvesség és talajvíznyomás elleni védelme és a teraszok megbízható csapadékvíz elleni szigetelése. Nagyon fontos a pincék vízhatlan szigetelése, mert az utóbbi évek kiszámíthatatlan csapadékos időjárása számos problémát okozott olyan helyeken is, ahol ez eddig nem merült fel. Itt sajnos még nem terjedt el a minőségi anyagok felhasználása.

Fontos szempont a megfelelő anyagok használata, mivel a talajban előforduló nedvesség és víz elleni szigetelések az épületek élettartama során nem vagy csak igen nagy költségráfordítással javíthatók, ezért nagyon fontos a szigetelés teljes biztonsággal történő megoldása. A talajvíz elleni szigetelés a szakma legnagyobb felkészültségét jelentő feladatai közé tartozik ezért elengedhetetlen a megfelelő anyagválasztás mellett a szakmailag hozzáértő kivitelező kiválasztása is.

Egy hibásan elkészített szigetelés nemcsak az egészségre van káros hatással, hanem az épület állékonyságát is veszélyezteti. Ha figyelembe vesszük, hogy a legjobb minőségű anyagokból a tökéletesen elkészült pinceszigetelés is csak az épület bekerülési költségének mindössze kb. 2 %-át teszi ki, így látszik, hogy nem elsősorban anyagi akadálya van a legmegfelelőbb megoldás megvalósításának!

A pinceszigetelések elkészítésénél csak a legkorszerűbb poliészterfátyol vagy üvegszövet betétes modifikált elasztomer bitumenes lemezek használhatóak. Ezek megfelelő rugalmassággal és szakító szilárdsági értékekkel rendelkeznek.

A víznyomásból eredő hatalmas hidrosztatikai nyomást fel tudják venni és továbbadni a méretezett fal és vasbeton ellenfödém szerkezeteknek.

Rugalmas bitumenjük révén ezt a megnyúlási és összehúzódási folyamatot több milliószor tudják végrehajtani. Erre a rugalmas alakváltozásra semmilyen más bitumen típus nem képes. A bitumenes szigetelések készítése mindenképpen szakembert igényel, nem célszerű házilag, egy barkácsolt lángolvasztó berendezéssel megpróbálni elkészíteni.

A Velünk Kft. és a Büsscher&Hoffmann Kft. munkatársai is megbízható, referenciákkal rendelkező szakembereket tudnak ajánlani az Önök részére, akik garancia vállalásával megoldják a szigetelési feladatot.

Ajánlott termékek: Kellősítő: BV 10 ill. 25 bitumenes kellősítő Bitumenes lemezek: GG E 45 K és KVE 45 K Keresse a Büsscher&Hoffmann termékeit a Velünk Kft-nél, ahol azonnal, készletről tudnak számos terméket megvásárolni a vízszigetelési feladataikhoz!

Szigeteljen Velünk pincétől a padlásig!

 

>> Kérje Ön is egyedi ajánlatunkat! <<


A termékekről további információ Keszthelyen a Velünk Kft. munkatársaitól személyesen,
telefonon vagy e-mail-ben kérhető.   
Velünk Kft e-mail címe: velunk@velunkkft.t-online.hu 

Címünk: Velünk Kft. Keszthely, Külső-Zsidi út 15.
Telefon:06-83/510-195
Velünk Kft. mobilszáma: 06-30/396-2953