http://visoft360.com/Picture/GetPictureSource?userId=2355&pictureId=13973http://visoft360.com/Picture/GetPictureSource?userId=2355&pictureId=13970

HAGYJA MAGÁT LENYŰGÖZNI VELÜNK!

Gyűjtjük az ötleteket, tervezgetünk, azonban a legtöbb ember számára nehéz elképzelni jövőbeli fürdőszobáját egy kiválasztott csempe alapján. Kreativítás, ötletek, víziok és a megvalósításuk! Ez mind nagyon fontos azzal együtt, hogy teret adjunk az inspirációnak és a fantáziának!
A 3 dimenziós profi fürdőszobatervező programunk segítségével (csempékkel, dekorelemekkel, szaniterekkel és kiegészítőkkel), egyszerűen és mégis pontosan, rövid időn belül körbevezetjük virtuálisan elképzelt fürdőszobájában.  Az elképzelt fürdőszobáját méretarányosan, fotó minőségben készítjük el.  A tervezőprogram megvalósítja a legmagasabb műszaki elvárásokat is.
A 3D tervezőprogramunk a legnagyobb burkolólap és szaniteradatbázissal rendelkezik, ahol csak a fantázia szab határt a lehetőségeknek.

A program legfőbb előnyei az Ön számára:

  • „Kézzelfogható“ 3D-s látványterv a jövőbeli fürdőszobájáról, fénykép minőségben
  • Új lehetőségek innovatív fürdőszoba-tervezéssel (papírra visszük álmait)
  • Miliméter pontosságú burkolási és berendezési terv
  • Rövid idő alatt elkészíthető a burkolási terv
  • Gyorsabb döntés
  • A hibaforrások és kérdések minimálisra csökkentése a szakemberek részéről
  • A világ legnagyobb szaniter- és csempeadatbankja
  • Érvényes lerakási szabályok figyelembevételével a tökéletes tervezés érdekében

http://visoft360.com/Picture/GetPictureSource?userId=3414&pictureId=14052  http://visoft360.com/Picture/GetPictureSource?userId=2355&pictureId=13969

Amire mindenképpen szükségünk lesz: a helyiség alaprajza.

Kérjen időpontot kollégáinktól egy személyes találkozóra.

Ingyenes, ajándék fürdőszoba látványtervezés, amennyiben nálunk vásárolja meg a jövőbeli fürdőszobájához szükséges burkolatokat, csempéket, kiegészítőket és segédanyagokat.
Több olasz, lengyel és magyar gyártó legújabb design termékeit is megtalálod a klasszikustól a modernig. Válogathatsz szaniterek, csaptelepek és fürdőszoba bútorok között, melyek megfelelnek a mai kor legújabb trendjeinek.
A kiválasztott minták és elképzelések alapján kolléganőnk segít a elkészíteni a megálmodott fürdőszobát a legapróbb részletekig.

Bármilyen kérdésük lenne kérjük forduljanak hozzánk bizalommal, szívesen állunk rendelkezésükre!

Telefon: +36 30 595 8704